Veelgestelde vragen

Hoe publiceer ik een advertentie?

Het is niet nodig om u te registreren of een abonnement te nemen op ons platform, omdat u eenvoudigweg het advertentiepublicatieformulier op deze pagina hoeft in te vullen . De twee geaccepteerde betaalmethoden zijn creditcards (via Stripe en Paypal).

Hoeveel kost een advertentie?

CessionPro biedt drie soorten aankondigingen, afhankelijk van de zichtbaarheid en urgentie die nodig is om de betreffende vacatures te vervullen. 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden, vind de prijzen op deze pagina .

Hoe lang blijft mijn advertentie online?

Afhankelijk van de gekozen advertentie is uw jobaanbieding beschikbaar voor 3, 6 of 12 maanden. In bepaalde gevallen is het mogelijk dat uw advertentie langer online blijft staan ​​dan deze deadlines.

Hoe verwijder of wijzig ik mijn advertentie?

De snelste manier is om een ​​e-mail te sturen naar contact@overnamepro.be met alle nodige informatie voor het wijzigings- of verwijderingsverzoek.

Ons aanbod voor groepen of advertentiepakketten

Wij bieden voordelige tarieven aan voor bedrijven die talrijke aanbiedingen willen publiceren.Voor een dergelijk verzoek kunt u contact met ons opnemen via contact@overnamepro.be

Hoe structureer ik mijn advertentie?

Voor een effectieve verkoopaankondiging begint u met een opvallende introductie waarin de sterke punten van het bedrijf worden benadrukt. Geef vervolgens een gedetailleerd overzicht van de activiteiten, de geschiedenis en de groeivooruitzichten van het bedrijf. Vermeld relevante financiële informatie en details van de activa die bij de verkoop zijn inbegrepen.

Sluit af met duidelijke instructies om contact op te nemen met de verkoper. Deze beknopte structuur trekt de aandacht van potentiële kopers en maakt het gemakkelijker om de aangeboden kansen te begrijpen.

Welke voordelen moet ik benadrukken in mijn advertentie?

In een zakelijke verkoopadvertentie is het van cruciaal belang om de voordelen en sterke punten ervan te benadrukken om potentiële kopers aan te trekken.

Winstgevendheid: Benadruk de sterke en stabiele winsten van het bedrijf en toon de financiële levensvatbaarheid ervan.

Loyaal klantenbestand: Waardeer een gevestigd en loyaal klantenbestand, aangezien dit de kwaliteit van de producten of diensten aanspreekt en voor enige stabiliteit na de verkoop kan zorgen.

Marktpositionering: Benadruk de gunstige positie van het bedrijf op de markt, of het nu gaat om marktaandeel, merkbekendheid of differentiatie ten opzichte van de concurrentie.

Groeipotentieel: Benadruk toekomstige groeimogelijkheden, zoals uitbreiden naar nieuwe markten, nieuwe producten of diensten introduceren of strategische partnerschappen ontwikkelen.

Getalenteerd team: Als het bedrijf over een competent en ervaren team beschikt, kan dit een grote troef zijn. Benadruk de vaardigheden en prestaties van het leiderschapsteam.

Materiële activa: Als het bedrijf materiële activa heeft, zoals geavanceerde apparatuur, gepatenteerde technologieën of onroerend goed, zorg er dan voor dat u deze vermeldt om waarde toe te voegen aan het aanbod.

De basisregels voor adverteren in België

Transparantie: Alle reclame moet duidelijk, eerlijk en transparant zijn met betrekking tot de kenmerken van het geadverteerde product of de dienst.

Non-discriminatie: Advertenties mogen geen enkele groep mensen discrimineren op basis van hun ras, geslacht, religie, seksuele geaardheid, enzovoort.

Waarheidsgetrouwheid: Advertenties moeten waarheidsgetrouw zijn en mogen geen valse verklaringen of voorstellingen bevatten.

Respect voor privacy: Advertenties moeten de privacy van individuen respecteren en hun persoonlijke gegevens niet misbruiken.Ethiek: Advertenties mogen geen gedrag aanmoedigen dat in strijd is met de ethiek of de publieke moraal.

Hoe een factuur verkrijgen?

Uw factuur wordt automatisch verzonden naar het e-mailadres dat u heeft gebruikt om uw advertentie te plaatsen. Als u de contactgegevens van uw vestiging (Siret of BTW) niet heeft opgegeven in het publicatieformulier, stuur ons dan een e-mail naar contact@overnamenet.be

BTW

Al onze aanbiedingen worden weergegeven inclusief belastingen. In het algemeen wordt intracommunautaire BTW toegepast.

Garandeert OvernameNet de vertrouwelijkheid van informatie met betrekking tot de verkoop van mijn bedrijf?

Ja, 100%